Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Další velký úspěch: Ředitel strakonické nemocnice je Manažerem roku ve zdravotnictví 2015

Velkého úspěchu dosáhl ředitel strakonické nemocnice Tomáš Fiala. Byl zvolen Manažerem roku ve zdravotnictví 2015! Soutěž, která se letos uskutečnila poprvé, vyhlásily Unie zaměstnavatelských svazů ČR, ministerstvo zdravotnictví a Hospodářská komora ČR.

„Pro mě je to cenné vítězství, protože jsem se ve strakonické nemocnici narodil, strávil jsem v ní své dětství, oba rodiče byli doktoři, takže jsem v ní vyrůstal. Stal jsem se v ní doktorem a teď mám šanci se podílet na jejím rozvoji,“ řekl ve čtvrtek dopoledne Tomáš Fiala.

Strakonická nemocnice má za sebou roky stěhování a přestaveb. Letošní rok je podle slov jejího ředitele klidnější. Jednotlivá oddělení nemocnice jsou už z devadesáti procent usazena ve svých definitivních prostorách. „Nemocnice je z hlediska hotelových služeb i přístrojového vybavení na evropské úrovni. Akciová společnost Nemocnice Strakonice, stejně jako ostatní jihočeské nemocnice, je ekonomicky stabilizována. To vše se odrazilo na dobrých výsledcích tohoto krajského zdravotnického zařízení, a to nejen v rámci soutěže Manažer roku ve zdravotnictví,“ zmínil Tomáš Fiala.

Štítky nemocnice, zdravotnictví, Tomáš Fiala, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Hospodářská komora, Česko, Nemocnice Strakonice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další velký úspěch: Ředitel strakonické nemocnice je Manažerem roku ve zdravotnictví 2015  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.