Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nemocnice Dačice získala na další tři roky Certifikát kvality a bezpečí

Certifikátem kvality a bezpečí se může další tři roky chlubit dačická nemocnice. V druhé polovině října probíhala v nemocnici celodenní reakreditační kontrola komise odborníků České společnosti pro akreditaci ve zdravotnictví. Ti procházeli všechny provozy nemocnice a kontrolovali procesy, postupy, zkoušeli zaměstnance z odborných problematik nebo vnitřních předpisů.

„Od udělení akreditačního certifikátu v roce 2015 jsme průběžně zlepšovali své postupy a procesy, učili se nové metody a zaváděli je do praxe. Zdravotnický personál zlepšoval svou zdravotnickou dokumentaci, zaváděli jsme do vnitřních předpisů novou legislativu a následně i do praxe na pracovištích. Je to nekonečný běh, který se může někomu zdát zbytečný, ale pro poskytovatele zdravotních služeb je to proces nezbytný,“ říká předsedkyně představenstva Nemocnice Dačice Miroslava Člupková.

Nemocnice Dačice dbá na kvalitu poskytovaných služeb pacientům a na jejich bezpečí v nemocnici. „Proto ráda touto cestou děkuji všem zaměstnancům nemocnice na všech pracovištích za jejich osobní podíl na získání Certifikátu kvality a bezpečí na další tři roky. Naše práce nekončí, musíme pokračovat dál a trvale zajišťovat kvalitní poskytování zdravotních služeb, a proto je tento výsledek tak potěšující,“ uzavírá Miroslava Člupková.

Autoři

Štítky Nemocnice Dačice, certifikát, kvalita, bezpečí, nemocnice, Nemocnice Dačice, a.s.

Nemocnice Dačice získala na další tři roky Certifikát kvality a bezpečí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.