Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V třeboňských lázních vznikne pracoviště lymfologie za necelé dva miliony

Slatinné lázně Třeboň budou nabízet novou službu. V areálu vznikne pracoviště lymfologie. Nacházet se bude v Lázeňském domě Aurora. Souhlas se záměrem udělili v únoru radní města.

V tiskové zprávě o tom informovala tajemnice městského úřadu Petra Pikna Jánská„Nabídka třeboňských lázní se rozšiřuje Rada města udělila Slatinným lázním Třeboň souhlas s realizací technického zhodnocení, které spočívá ve vzniku nového pracoviště lymfologie v Lázeňském domě Aurora,“ sdělila.

Lymfologie je obor, který se zabývá lymfatickým (mízním) systémem lidského těla. V lázních budou poskytovány odborné procedury.

„Jedná se o vyhledávanou službu ať už z důvodů kosmetických tak hlavně zdravotních. Rozšíření nabídky služeb lázní tak zvýší jejich atraktivitu pro klienty. Nové pracoviště vznikne stavební úpravou prostor dříve využívaných coby čítárna,“ dodala tajemnice.

Stavební práce vyjdou na 1,3 milionu korun. Přístroje a lehátka budou stát 400 tisíc korun a nábytek 150 tisíc. Všechny částky jsou bez DPH. Pod firmu Slatinné lázně, kterou vlastní město, patří Bertiny lázně a lázně Aurora. Starosta je zároveň jeden z jednatelů společnosti. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lázně Třeboň

Štítky lázně, třeboň, investice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V třeboňských lázních vznikne pracoviště lymfologie za necelé dva miliony  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.