Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj s nožem v ruce se ukrýval před strážníky v Českých Budějovicích v keři

Zloděj s nožem v ruce, který předtím vnikl do objektu sléváren, se ukrýval v pondělí večer před strážníky v Českých Budějovicích v keři. Mluvčí městské policie Václav Sup řekl v úterý agentuře, že zloděje i jeho komplice se podařilo zadržet.

Dva lidé se měli podle oznámení v pondělí kolem osmé večer vloupat do objektu sléváren v ulici Jírovcova. Po příjezdu na místo se ke strážníkům přihlásil oznamovatel události, který hlídku zavedl do prostoru za jedním z domů. Zde strážníkům ukázal komplice, který měl před objektem hlídat a v případě potřeby i zloděje varovat.

"Ten pronikl přes plot dovnitř areálu, kde se před příchodem strážníků ukryl. Našli jej s nožem v ruce a zadrželi. Zloděj hlídce sdělil, že zde čistil kabely, které před tím v areálu ukradl. Vzhledem k uvedeným skutečnostem byla na místo přivolána i hlídka police, která případ převzala k dalšímu řešení," řekl Sup.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky České Budějovice, Mediafax, keř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj s nožem v ruce se ukrýval před strážníky v Českých Budějovicích v keři  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.