Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami

Opravám jihočeských silnic přeje počasí, a tak řidiči musí počítat s dopravními omezeními. Některá jsou krátká, jiná potrvají déle. Kde se tedy musí motoristé v následujících dnech obrnit trpělivostí?

  • Od 21. srpna do 22. října probíhá ve městě Husinec, konkrétně v ulici Komenského, částečné uzavření silnice II/ 145. Důvodem jsou probíhající stavební práce s rekonstrukcí vodovodu.
    Objízdná trasa není v tomto úseku stanovena. Silniční provoz bude veden jedním volným jízdním pruhem, a řízen světelnými signály.
     
  • V úseku silnice II/175 Blatná - Skaličany probíhá druhá etapa částečné uzavírky. Opravné práce budou probíhat do 14. září.  Po celou dobu částečné uzavírky bude na silnici zachován obousměrný kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem.
     
  • Přechodná úprava provozu je nařízena na pozemních komunikacích, na silnici  III/1211 na začátku zastavěného úseku osady Neradov (uvažováno ve směru jízdy od obce Lom), a na přilehlé komunikaci. Omezení potrvají od 12. září do 24. září. Částečná uzavírka silnice III/1211 ve výše uvedeném úseku bude opatřena dopravními značkami.

Tisková zpráva

Štítky dopravní info, uzavírka, oprava, silnice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.