Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Blog Jitky Nováčkové: Sobotní půlmaraton? Smekám...

Ahoj, zase pozdě a zase potmě sepisuji další díl. Tentokrát to vezmu hodně hopem, protože brzo vstávám a očekává se ode mě na place, že budu vypadat dobře :))

Díky pravidelnému psaní blogu si každých čtrnáct dní uvědomím, jak moc rychle čas utíká. A taky to psaní není žádná legrace. Je pro mě nepochopitelné, jak často v Německu nebo Rakousku nemají na veřejných místech wi-fi. Pro mě celkem nepostradatelnou věc.

Co se událo? Tentokrát jsme si s bráchou připomenuli Den Dětí. A on dokonce ten den paradoxně stihnul i odmaturovat a složit tak zkoušku dospělosti :-)

Pak jsem měla možnost moderovat s Lejlou Abbasovou představení nové videohry ve Žlutých lázních. Lejlu miluju, je jí všude plno a dlouho jsem se tolik nenasmála. Příště se nesmíme zapomenout vyfotit, mám jen selfie z domova a to není ono :-)

A víkend? Půlmaraton to nebyl, ale v rámci akce jsem si dala hezké 3km na podporu Střediska pro ranou péči v ČB. (Kdybyste chtěli udělat dobrý skutek, budu ráda, když se ozvete a něco vymyslíme :-) )

Na závěr – už mi přišel scénář na středeční finále soutěže Maturantka roku a koncert Lake Malawi. Bude to jízda! Kdo se k nám v Praze od 21h přidá?

Pa,

J.

Facebook Jitky Nováčkové
www.jitkanovackova.cz

Štítky Jitka Nováčková, maturantka roku, půlmaraton, Lejla Abbasová, blog, Mezinárodní den dětí, Německo, Rakousko, Facebook, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blog Jitky Nováčkové: Sobotní půlmaraton? Smekám...  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.