Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dětská neděle v CineStaru uvede předpremiéru animované komedie Pračlověk

Na Dětskou neděli do CineStaru ve Čtyřech Dvorech a v Igy v Českých Budějovicích můžete vyrazit už zítra, v neděli 18. února. Na programu budou například tvořivé dílničky, tvorba masek, ale i bubenické vystoupení a losování tomboly. Třešničkou na dortu pak bude předpremiéra rodinného animovaného filmu Pračlověk.

Pokud s dětmi vyrazíte do kina v budějckých Čtyřech Dvorech, můžete se těšit na skvělý doprovodný program. Kromě návštěvy Chýnovské jeskyně si budou moct děti v tvořivé dílničce vyrobit masku a namalovat pračlověka. Program zpestří bubenickým vystoupením žáků Základní umělecké školy na Piaristikém náměstí v Českých Budějovicích. Chybět nebude soutěžení o ceny ani tradiční tombola. To vše si děti užijí před filmem Pračlověk. Ten se bude promítat od 15:00 hodin. Doprovodný program bude před začátkem filmu, tak nezapomeňte přijít včas. 

Multikino CineStar v Igy v Českých Budějovicích si pro děti připravil výtvarné a tvůrčí dílny na téma les a prales. I tady se mohou děti těšit na krásné ceny z tomboly. Pračlověk vpluje na plátno kina v Igy ve 14:30 hodin, tak přijďte včas, aby si doprovodný program vaše ratolesti užily.

Obě českobudějovická multikina CineStar při Dětské neděli uvedou animovaný film Pračlověk. Ten vypráví příběh z doby, kdy po naší zemi kráčela prehistorická zvířata. Hlavním hrdinou je neohrožený jeskynní muž Dug, který se se svým nejlepším čtyřnohým přítelem Čenichem snaží uchránit svůj domov a kmen před velkou hrozbou. Na jejich území totiž přichází pokrokoví lidé z doby bronzové v čele s lordem Bafoněm a Dugovi a jeho přátelům zbývá poslední šance – utkat se o své území s týmem Real Bronzio ve hře zvané fotbal. Dokáže Dug přesvědčit a vytrénovat deset nemotorných pralidí, vyhrát zápas a získat své území zpět?

Autoři | Foto cinestar.cz

Štítky Cinestar, Dětská neděle, Pračlověk, program, České Budějovice, maska, komedie, Chýnovská jeskyně, kino, vývoj člověka, animovaný film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětská neděle v CineStaru uvede předpremiéru animované komedie Pračlověk  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.