Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Performance Power Center slaví první výročí od svého otevření

Za dobu ročního působení v Českých Budějovicích odstartovalo Performance Power Center „malou revoluci“ ve cvičení a pohledu na zdravé stravování. Během jednoho roku se v posilovně stihly zorganizovat tři cross závody (jeden regionální, dva celorepublikové) a také se její majitelé podíleli na největších týmových závodech v České republice v rámci Ultimate Cross League.

V Performance Power Center se uskutečnilo několik vzdělávacích seminářů týkajících se fyzioterapie (Radek Pícha), nových pohledů na zdravé stravování (Vladimír Štindl, Dominik Kodras) a tréninků.

Loňský prosinec proběhl v Performance Power Center první vícedenní tréninkový kemp (PPC Base Camp), během kterého se stihlo několik tréninkových jednotek (cross tréninky, vzpírání, gymnastika, výšlap na Kleť) a vzdělávací seminář (Václav Jach – elite crossfiter, vzpěrač).

Performance Power Center také zahájilo sérii vzdělávacích a tréninkových seminářů, které načala Olga Kalivoda (zaměření na přední dřep), dále si členové posilovny prošli vzperačským a na cross zaměřeným kempem vedeným ostravskými profesionály Václavem Jachem a Adamem Gřundělem, následovala hodně sledovaná návštěva profesionálních kulturistů z Plzně – Filip Grznár, Pavel Beran, Katka Kyptová a na konci června nás poctil svou přítomností spojenou s tréninkovým seminářem i dvojnásobný vítěz Arnold Classic Strongman 2016 (Austrálie, Jižní Afrika) a česká strongman legenda Jiří Tkadlčík. Čtvrtý zářijový den se navíc chystá akce k prvnímu výročí od otevření a hostem bude trenér Jonáš Petřík.

Během roku se u nás vystřídalo přes pět stovek cvičících lidí a několik desítek z nich si splnilo svůj sen o krásné postavě (nabrali svaly, shodili přebytečný tuk, zpevnili postavu) a lepším zdraví, jiní se zase zlepšili ve sportu a posunuli své hranice.

Performance Power Center se také stalo nástrojem pro mnoho sportovních klubů, mezi kterými nechybí ani ČEZ Motor České Budějovice, američtí fotbalisté Budweis Hellboys, jednotlivci z SK Dynamo České Budějovice, profesionální hokejisté (legionáři v Německu, Rusku, Rakousku), profesionální fotbalisté a fotbalové kluby (mládež SK Dynamo, Jiskra Třeboň), ragbisté či nejúspěšnější český motokrosař Martin Michek!

Soutěž o členství

Díky soutěži s Budějckou Drbnou tři čtenáři vyhrát členství (jedno roční, jedno půlroční a jedno čtvrtletní) v Performance Power Center České Budějovice. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrtka 1. září následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Performance Power Center. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů.

Správná odpověď byla zákaz navštěvování skupinových lekcí. Roční členství získala Jana Pečmanová, půlroční členství Kateřina Dvořáčková a čtvrtletní členství Martin Harant. Gratulujeme!

Štítky soutěž, České Budějovice, Česko, SK Dynamo České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Pavel Beran, Filip Grznár, Rusko, Německo, Austrálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Performance Power Center slaví první výročí od svého otevření  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.