Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pošlete nejlepší, nejveselejší nebo nejzajímavější fotku z Gastrofestu a vyhrajte skvělé ceny

PODMÍNKY SOUTĚŽE: Fotka by měla umět přilákat ostatní k návštěvě Gastrofestu. Na fotografii by mělo být veselo, zajímavo a poutavo. Dále budou hodnoceny i fotografie obchodních snah zástupců vystavovatelských firem, nápaditosti expozic či exponátů. Vtipnost reklamy a upoutávek na své služby či zboží. Body dostanou i zajímavá gesta či mimika fotografovaných. Soutěž začne 12. listopadu.

CENY PRO VÍTĚZE:

  1. Catering – pětichodové menu pro vaši oslavu 20 osob (Gastrofest catering)
  • Zvěřinová paštika s kachními játry na brusinkové louži,
  • kapr na šalvěji s tyrolským špekem,
  • flambovaný flank steak s hořčicovým krémem a bramborovými pusinkami,
  • camembert s hroznovým vínem,
  • smetanový banánový dort.
  1. Dvoudenní pobyt v šumavském hotelu Alpská vyhlídka**** se snídaní pro dvě osoby. Luxusní a romantické zázemí pro toulky Šumavou.

  2. Jednodenní pobyt ve znojemském hotelu Lahofer**** se snídaní pro dvě osoby. Cílem krásného výletu na Moravu se pro vás stane Znojmo. Užijte si pohodlí a pohostinnost tohoto hotelu. Nezapomeňte ochutnat skvělá vína vinařství Lahofer.

  3. Jednodenní pobyt v hotelu Hanzel Miroslav se snídaní pro dvě osoby. Ubytujte se přímo ve vinařství a vychutnejte jeho atmosféru plnými doušky. Nerušeně odpočívejte v komfortních pokojích pod stoletým trámovým dřevem z vinařství. Ke sklence vynikajícího vína z produkce to budete mít vždycky blízko.

  4. Večer v restauraci IN LOCO (Clarion Congres Hotel) – voucher v hodnotě 1500 korun. Stylová budějcká pivnice se stane vaším pozorným hostitelem. 

  5. Restaurace Amigos – 2x tacos dle výběru pro dvě osoby. Specialista na mexickou kuchyni. V Amigos to je vždy autentické.

  6. Hodina wellnesu pro dvě osoby v Rekreačním a kongresovém centru Nové Dvory – pivovar Kněžínek – 1. českobudějovický minipivovar.

Podmínkou účasti v soutěži je poskytnutí fotografie, vyplnění jména a kontaktních údajů. Vše bude využito pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž s Gastrofestem o ceny v hodnotě 50 000 Kč

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, snídaně, vinařství, hotel, paštika, steak, camembert, dort, taco, víno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pošlete nejlepší, nejveselejší nebo nejzajímavější fotku z Gastrofestu a vyhrajte skvělé ceny  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.