Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dalším prázdninovým titulem Metropolu bude komedie Rodina je základ státu

V úterý 7. srpna uvede budějcký Metropol komedii Rodina je základ státu. Hlavních rolích vystoupí Miroslav Etzner a Sabina Laurinová. Představení začíná v 19 hodin. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři získat dvě vstupenky na představení zdarma.

Komedie „Rodina je základ státu“ se odehrává v londýnské nemocnici pár dnů před Štědrým dnem. Těsně před důležitou přednáškou oznámí uznávanému doktorovi Davidovi (Miroslav Etzler) jeho bývalá milenka (Sabina Laurinová), že s ním má (nyní již dospělého) syna. Davidova snaha vyhnout se přiznání k otcovství vede k improvizovaným výmluvám a výmyslům. Zoufalý lékař přiměje svého přítele (Petr Motloch), aby se alespoň do skončení přednášky za otce vydával, ale tato prosba situaci jenom komplikuje a příchodem manželky Rosemary (Vanda Hybnerová) a dalších postav se ještě více zamotává. Výsledkem je neuvěřitelná, typicky cooneyovská taškařice.

Představení Metropol uvede v úterý 7. srpna od 19 hodin. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line.

Soutěž o vstupenky na komedii Rodina je základ státu (7. srpna, Metropol)

Díky soutěži s Budějcku Drbnou mohou dva čtenáři získat dvě vstupenky na představení zdrama. Stáčí jen do pondělí 6. srpna správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Správná odpověď byla za C. Dvě vstupenky získává Romana Kantorová a Tomáš Chmela.

Autoři

Štítky Rodina je základ státu, soutěž, divadlo, Metropol, komedie, vstupenka, Sabina Laurinová, Drbna.cz, Miroslav Etzler, Štědrý den, Petr Motloch, Vanda Hybnerová, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dalším prázdninovým titulem Metropolu bude komedie Rodina je základ státu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.