Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Metropolu spatříte nekonečnou Sibiř očima cestovatele Jakuba Vengláře

Poznejte na vlastní kůži zemi, o které se říkalo že tam "zítra znamená včera"... Kuba Venglář tvrdí, že v Rusku zítra může znamenat cokoli. Nečekejte moc romantiky, do téhle země potřebujete odhodlání. Uvidíte nádhernou přírodu, seznámíte se s bizarní realitou, která se nikdy neoprostila od komunistické historie, a vyslechnete zážitky kořeněné pestrou paletou zajímavých lidí.

„Cestování v Rusku může být díky obrovským vzdálenostem a divokým končinám náročné, ale jednak vás Rusové nikdy nenechají ve štychu a hlavně veškeré utrpení cestovatele bývá nakonec vykoupeno nečekaným zážitkem."

Cestovatelskou projekci a stand up „Rusko, léto na Sibiři" můžete navštívit  v pondělí 3. února od 19 hodin na Malé scéně Metropolu. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line.

Soutěž o vstupenky na projekci a stand up „Rusko, léto na Sibiři“ (3. února, 19:00, Malá scéna DK Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na cestovatelskou projekci. Stačí jen do čtvrtka 31. ledna správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila! Výherci byli informování emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DK Metropol

Štítky Metropol, soutěž, cestovatelská projekce, kultura, Sibiř, Dům kultury Metropol, Rusko, Jakub Venglář, vstupenka, cestovatel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Metropolu spatříte nekonečnou Sibiř očima cestovatele Jakuba Vengláře  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.