Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nábytek od Jamallu rozmazlí váš byt i dům

PR článek

Pohodlný, útulný, krásný a praktický. Takový je nábytek od firmy Jamall, která působí v Česku již dvacet pět let. Za tu dobu si Jamall vydobyl na trhu svoje čestné místo a díky dlouholeté praxi se k němu zákazníci rádi vracejí. Nabízí široký sortiment sedacích souprav, postelí, matrací a mnoho dalšího na velké prodejní ploše nově na Husově třídě naproti výstavišti.

V prodejně nábytku Jamall najdete ten největší výběr kuchyní, speciálně rustikální kuchyně jsou nyní hitem číslo jedna. Každý měsíc na zákazníky čeká nové a akční zboží, takže u Jamallu se niky nudit nebudete. Pokud to máte k prodejně na Husově třídě v Českých Budějovicích daleko, můžete nakupovat i v e-shopu www.jamall.cz. Zkušený personál s dlouholetou praxí vám při výběru rád pomůže.

U Jamallu si každý vybere vybavení do bytu či domu podle svého vkusu. Nábytek lze vyrobit i na zakázku a dát tak průchod vlastním představám o ideálním bydlení. Inspirujte se pro začátek na stránkách www.jamall.cz.

Štítky Česko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nábytek od Jamallu rozmazlí váš byt i dům  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.