Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pro domácí mošt nebo pálenku se vydejte do Bozízovské pálenice ve Hvozdci u Lišova

PR článek

Na dobrou pálenku není nikdy pozdě, o to víc v době samotného pálení ovoce. Jestli se svým přátelům chcete pochlubit s vlastním produktem, není nic jednoduššího než svěřit ovoce z vlastní zahrady do rukou lidí z rodinné Bozízovské pálenice. Jedinečná chuť je zde zaručena.

Hledáte-li možnost, jak nejlépe využít své ovoce ze zahrady, budete v Bozízovské pálenici zcela správně. A to ani nemusíte chtít přímo destilát. Rodinná společnost totiž nabízí také moštování ovoce, navíc bez předchozího objednání. Prostě přijedete, chvíli počkáte a nedlouho nato si domů odvážíte kvalitní mošt.

Je navíc jedno, kolik kilogramů ovoce přivezete. V Bozízovské pálenici se na limity nehraje. Cena moštování je pouhé 3 koruny za kilogram ovoce. Stačí do Hvozdce, kde se pálenice nachází, přijet buď v pondělí, středu nebo pátek a při cestě zpátky si už budete moci pochutnat na lahodném moštu.

Pokud ale volíte něco ostřejšího, určitě musíte využít pěstitelského pálení z dovezeného ovoce bez omezení množství. Jeden litr kvalitního padesátiprocentního ovocného destilátu získáte v Bozízovské pálenici za 170 korun za litr včetně DPH a spotřební daně. Takže už jen záleží na vás, jestli chcete mít třešňovici, slivovici nebo hruškovici. Pálit se dá z jakéhokoliv ovoce.

V případě, že máte vlastní kvas – již zpracované ovoce –  minimální množství pro jedno pálení je 150 kilogramů, při menším množství je možné smíchat s kvasem jiného pěstitele. Abyste si celý proces pálení užili, je pro vás v Bozízovské pálenici připraveno příjemné posezení tak, aby výroba vlastního destilátu byla potěšením. K tomu si můžete zakoupit některou z dárkových lahví nebo jiné destiláty a likéry Bozízovské pálenice.

Ať už si necháte vyrobit vlastní mošt, destilát nebo pouze vsadíte na některou z předem připravených dárkových lahví, Bozízovská pálenice je správným místem, kam se se svým ovocem vydat. Cestou do Hvozdce u Lišova rozhodně neprohloupíte. Pro bližší informace navštivte webové stránky www.jihocesky-lihovar.cz nebo zavolejte na telefonní čísla 606 719 233 a 602 811 607. Doma si pak brzy vychutnáte plody své práce. 

Štítky ovoce, pálenka, pálenice, Lišov, kvas, zahrada, likér, slivovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro domácí mošt nebo pálenku se vydejte do Bozízovské pálenice ve Hvozdci u Lišova  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.