Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Rodinný Penzion Restaurant U Vlka láká na nový jídelní lístek

PR článek

Najít dobrou a vyhlášenou restauraci s dlouholetou tradicí, není v poslední době nic jednoduchého. Pár takových se ale v Českých Budějovicích stále najde. Třeba Penzion Restaurant U Vlka v ulici J. Š. Baara. Pro své hosty je zde rodinný podnik už téměř dvacet let!

Přátelské a klidné prostředí k jídlu neodmyslitelně patří. Zvuk praskajícího dřeva z otevřeného krbu navíc vašemu setkání dodá tu správnou romantickou atmosféru. Když si ještě k tomu skvěle pochutnáte, nemůžete si přát snad nic lepšího. A to vám právě Penzion Restaurant U Vlka rozhodně nabízí!

Nová je zde především kuchyně, jejíž kuchaři výrazně oživili jídelní lístek, na kterém si nyní pochutná snad každý. Kdo se zase potřebuje jen rychle najíst, určitě uvítá denní menu během pracovního týdne. K tomu si můžete dát lahodná moravská vína nebo vychlazené plzeňské pivo.

Do takového prostředí určitě nepatří kouř z cigaret, a tak je Penzion Restaurant U Vlka zcela nekuřácký. Navíc se kdykoliv přizpůsobí podle potřeb svého hosta. Můžete tak zde mít firemní večírky s bohatým rautem, svatební hostinu, narozeninovou party nebo oslavu jakéhokoliv výročí. Samozřejmostí je také zajištění cateringových služeb.

Taková nabídka se prostě neodmítá. Penzion Restaurant U Vlka v budějcké ulici J. Š. Baara už se teď těší, až vás bude moci přivítat a připravit vám něco ze svého nového jídelního lístku. Ať už půjde o něco lehčího, nebo třeba pořádný kus masa. Ostatně tak, jak to mají vlci rádi. 

Soutěž o konzumaci v Penzionu Restaurant U Vlka

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukaz na konzumaci v Penzionu Restaurant U Vlka v hodnotě 500 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní (24. 10.) 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Penzion Restaurant U Vlka je v ulici J. Š. Baara. Správně je tedy odpověď B.

Poukaz vyhrál Martin Částka. Blahopřejeme!

Štítky penzion, soutěž, jídelní lístek, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Rodinný Penzion Restaurant U Vlka láká na nový jídelní lístek  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.