Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

KFC otevře v budějckém Mercury novou restauraci. Hledá do ní zaměstnance

PR článek

České Budějovice budou mít třetí restauraci oblíbeného fastfoodového řetězce KFC. Na dobré kuře tak budete mít možnost zastavit se nejenom u Globusu a v obchodním centru IGY, ale nově také v dopravně obchodním centru Mercury. Proto KFC hledá nové zaměstnance do svých tří restaurací v Budějcích.

Silná značka, která se neustále rozvíjí a rozšiřuje své pole působnosti. KFC, jedna z nejlepších sítí rychlého stravování, nabízí na jihu Čech pracovní příležitost každému, kdo se rád pohybuje v gastronomii. Nakonec ale nemusí skončit jen u toho. KFC totiž spouští náborovou kampaň na pozici restauračního pracovníka s možností rozvoje, růstu platu a dalších benefitů.

Kentucky Fried Chicken, co zkratka KFC znamená, si zakládá především na přátelském a týmovém prostředí v duchu klíčových hodnot firmy AmRest. Ta značku KFC provozuje. Za dobře odvedenou práci se zcela jistě dočkáte postupného navyšování platu, v týmu máte možnost flexibility při plánování jednotlivých směn a budete si moci vybrat, ve které z poboček chcete pracovat.

A pokud si zakládáte na kariéře, je KFC ideálním prostředím k profesnímu růstu. Hned devadesát procent členů managementu KFC vzešlo z vlastního týmu. To znamená, že za píli a pracovitost se vám vedení bezpečně odvděčí. Benefitů ale KFC nabízí ještě daleko více.

Přátelský a týmový kolektiv s vysokou možností kariérního růstu. To je nabídka KFC v Českých Budějovicích. Pokud máte zájem pro fastfoodový řetězec pracovat, neváhejte poslat svůj životopis na e-mailovou adresu budejovice@amrest.eu. Třeba právě vy budete tahounem jedné z restaurací KFC v Českých Budějovicích.

KFC – nábor zaměstnanců

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky KFC, restaurace, České Budějovice, Globus, Česko, amrest, Kentucky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KFC otevře v budějckém Mercury novou restauraci. Hledá do ní zaměstnance  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.