Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoční večírek s kamarády? Rodinný Penzion Restaurant U Vlka ho pro vás připraví

PR článek

Vánoce se blíží a na konci roku se společně u jednoho stolu schází také party kamarádů nebo spolupracovníků. Restaurace jsou však obsazené dlouho dopředu a je tak někdy těžké udělat si pro své přátele rezervaci. Přesto se najde v Budějcích místo, kde je ještě několik volných termínů. Rodinný Penzion Restaurant U Vlka v ulici J. Š. Baara vás rád uvítá.

V krásném, útulném a především přátelském prostředí najdete vše, co pro své vánoční posezení potřebujete. Zvuk praskajícího dřeva z otevřeného krbu dodá setkání správnou atmosféru. K tomu něco dobrého k jídlu, s láskou připravený drink a vaše akce bude určitě stát za to. Penzion Restaurant U Vlka tohle rozhodně nabízí!

Právě kuchyně a jídelní lístek jsou zde nové. Kuchaři oživili svá menu a podle prvních ohlasů si na nich pochutná téměř každý. Na pití můžete ochutnat lahodná moravská vína nebo si dát prostě jen vychlazené plzeňské pivo. Penzion Restaurant U Vlka vám navíc připraví bohatý raut podle přání tak, aby se vánoční party vydařila na jedničku.

A kdo si chce během večírku udělat svou oblíbenou kuřáckou pauzu, bude muset vyjít několik schodů na ulici J. Š. Baara. Penzion Restaurant U Vlka je totiž zcela nekuřácký. Ideální pro to, když s sebou na večírek chcete vzít třeba své děti. Jestli tak hledáte prostředí pro vaše vánoční posezení, ať už bude menší s přáteli, nebo větší s kolegy z práce, Penzion Restaurant U Vlka je správnou volbou.

Štítky penzion, Vánoce, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční večírek s kamarády? Rodinný Penzion Restaurant U Vlka ho pro vás připraví  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.