Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Udělejte radost své ženě a darujte jí k Vánocům poukaz do salonu StudioCare

PR článek

Chcete udělat na Vánoce radost své ženě? Dopřejte jí luxusní péči o její pleť s francouzskou kosmetikou Biologique Recherche. StudioCare v Českých Budějovicích nabízí dárkové poukazy na chvíle odpočinku a relaxace pro vaši drahou polovičku.

Říká se, že Francouzky vypadají o hodně mladší než je jejich skutečný věk. Francouzská kosmetika Biologique Recherche, spolu s Martinou Šádkovou z exkluzivního salonu StudioCare, dodá zdraví a krásu vaší pleti. Relaxace a regenerace pleti navíc probíhá v krásném a moderním prostředí studia v Českých Budějovicích.

Proč zvolit ošetření kosmetikou Biologique Recherche v salonu StudioCare?

Samostatná obnova pleti, zdravá a zářící pleť

Okamžité, výjimečné a vždy magické výsledky. Produkty dodávají pleti výživu potřebnou pro ideální regeneraci a metabolismus, které jsou složeny tak, aby se pleť regenerovala sama. Díky zlepšení stavu povrchu pleti se pokožka stává zdravější a zářivější.

Vysoká koncentrace nejčistších aktivních látek, více než 20 %

Vývoj pleťových přípravků na medicínské úrovni, obsahují jedny z nejvyšších a nejčistších koncentrací aktivních látek. Působí rychle, přirozeně a dosahují viditelných a trvalých výsledků.

Respekt původní struktury

Produkty uchovávají původní strukturu aktivních látek, která je jedinou cestou k zaručení jejich efektivity v okamžiku působení. Proto jsou aktivní látky získávané během studeného procesu přidávány až na konci výroby do produktů.

Žádná umělá parfemace

Produkty jsou neparfemované. Přídavná parfemace neposkytuje žádné výhody pro účinky přípravků a může aktivní látky znehodnotit. Klient mívá navíc alergické reakce na řadu běžně užívaných parfémových látek.

Je tedy jasné, že nezvolíte špatně, když navštívíte StudioCare v českobudějovické Klavíkově ulici. Nikdy totiž není pozdě začít pečovat o svou pleť, a to ani u mužů. Ale ti teď mají jedinečnou možnost udělat prostřednictvím dárkového poukazu své ženě, mamince, tchyni nebo přítelkyni radost a dopřát jí dokonalou relaxaci. 

Štítky Vánoce, kosmetika, relax, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udělejte radost své ženě a darujte jí k Vánocům poukaz do salonu StudioCare  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.