Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citro Bar – Restaurant bude mít otevřeno také během Vánoc

PR článek

Chcete si užít trochu vánoční atmosféry a oprostit se, alespoň na čas, od všech starostí, mezi které patří i vaření? Spojit chutné s užitečným můžete během svátečního času v Citro Bar – Restaurant, kde bude otevřeno takřka nepřetržitě.

Je tomu opravdu tak. Citro Bar – Restaurant zavře pouze na Štedrý den, 1. svátek vánoční, 2. svátek vánoční a Silvestr. Jinak se ale otevírací doba nemění a třeba na dobré italské kuchyni si můžete pochutnat denně od 11:00 do 23:00.

Ostatně vedení restaurace takto velí skvělá pověst a dvanáctiletá tradice, během které se do Citro Bar – Restaurant naučili opakovaně chodit spokojení zákazníci. Nejenom pro ty je otevřeno i o Vánocích.

A pokud se vám nechce vycházet z tepla domova, není nic jednoduššího, než si nechat přivézt jídlo třeba až k televizi. Pochutnáte si úplně stejně a ještě vám neunikne žádná vánoční pohádka. I to je takovou malou odměnou a přáním hezkých a ničím nerušených Vánoc od všech z Citro Bar – Restaurant.

Štítky Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citro Bar – Restaurant bude mít otevřeno také během Vánoc  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.