Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jana Šišková je nejkrásnější Maturantkou Roku 2014!

Usměvavá blondýnka ze severomoravského Zubří může slavit. Porota složená z osobností společenského života a zástupců partnerů této celostátní soutěže krásy zvolila na budějckém náměstí Přemysla Otakara II. Maturantkou Roku 2014 Janu Šiškovou!

Dívka s číslem 3 finále pátého ročníku Maturantky Roku doslova ovládla. Kromě hlavní ceny totiž zvítězila také v kategorii generálního partnera soutěže Somersby Maturantka Roku a zajistila si díky nejkrásnější společné fotografii s ciderem roční zásobu tohoto oblíbeného nápoje.

Devatenáctiletá Jana Šišková, která vystudovala Hotelovou školu ve Frenštátě pod Radhoštěm, však kromě svého půvabu zaujala i literárními schopnostmi, když její esej byla vyhodnocena čtenáři hlavního mediálního partnera, zpravodajským serverem iDNES.cz, jako nejzdařilejší ze všech.

Na druhé příčce skončila gymnazistka Pavla Hušková z Jaroměře na východě Čech, jež dominovala i soutěži HAPPY Úsměv Maturantka Roku a získala od společnosti HappyFoto Česko fotoplátno se svým portrétem. Třetí místo obsadila studentka Masarykova gymnázia Příbor Vendula Ryndová.

V další doplňkové kategorii o Nej nožky, pořádané pod záštitou e-shopu s obuví Obujsi.cz, zvítězila dívka s číslem 1, absolventka obchodní akademie z Kralup nad Vltavou, Veronika Damjanová. Na druhém místě skončila další vystudovaná ekonomka Sabina Štaubertová. Blondýnka ze Žatce se ale mohla radovat zejména z titulu Maturantka Sympatie, když získala od veřejnosti nejvíce SMS hlasů.

Během pátečního večera se kromě krásných dívek, které se po pódiu před českobudějovickou radnicí promenádovaly ve společenských šatech od návrháře Lukáše Bartoně, oblečení pro volný čas nebo jen v plavkách z butiku Roosevelt Fashion Store, vystřídala spousta dalších účinkujících. Celou akci zahájili koncertem domácí Mustang Bluesride, maturantky si zatančily s New Generation Dance Crew, zacvičily si Pump pod taktovkou Fandy Hrouzka z Fitness 14, divákům zahrál saxman Jan Holický, zazpívala loňská Maturantka Roku Kristýna Jirkovská, své umění na tyči předvedla pole dance tanečnice Lucie Šimková a lekci salsy dal moderátorům Jitce Nováčkové a Milanu Džubovi latinskoamerický tanečník Javier Jesus Escobar Castillo.

Ještě před slavnostním vyhlášením těch nejúspěšnějších soutěžících si náměstí podupávalo do rytmu electro swingu s pražskou skupinou Mydy Rabycad a tečku za poměrně chladným, ale jinak velmi povedeným finálovým večerem, udělala kapela Eddie Stoilow.

„Děkuji všem, kteří přišli na náměstí užít si námi připravenou akci a podpořit krásné maturantky. Ty si zaslouží poklonu za jejich několikatýdenní snahu, která vyvrcholila dnešním večerem. Všechny holky byly skvělé!“ zářila spokojeností ředitelka soutěže Maturantka Roku 2014 Martina Matoušková.

Vydařil se také závěrečný mejdan v Café klubu Slavie. Na afterpárty se všichni bavili i díky elektronické hudbě v podání několika diskžokejů až do časného sobotního rána.

Veškerý výtěžek z dobrovolného vstupného, příspěvků od partnerů soutěže, hlasování pro Maturantku Sympatie a především charitativní stezky pro děti, která se konala o týden dříve v IGY Centru, poputuje ve prospěch Nadačního fondu Pink Bubble. Ten pomáhá plnit sny onkologicky nemocných náctiletých a mladých dospělých pacientů.

Finále soutěže Maturatka Roku 2014

Úterý, 24. června 2014, 20:10

Finále celostátní soutěže krásy Maturantka Roku 2014
Finále celostátní soutěže krásy Maturantka Roku 2014

Štítky Maturantka Roku 2014, soutěž krásy, České Budějovice, Jana Šišková, Přemysl Otakar II., soutěž, Zubří, Česko, krása, Hotelová škola, Jitka Nováčková, Jan Holický, Lukáš Bartoň, Frenštát pod Radhoštěm, MYDY

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jana Šišková je nejkrásnější Maturantkou Roku 2014!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.