Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ranní procházku mu velmi rychle zatrhli strážníci městské policie

Při běžné kontrolní činnosti na českobudějovickém sídlišti Máj objevili strážníci hledaného mladíka, který měl ten samý den ráno nedovoleně opustit diagnostické zařízení.

Krátce po jedenácté hodině dopoledne objevili strážnici mladíka, který odpovídal popisu hledaného chovance českobudějovického diagnostického ústavu. Sedmnáctiletého chlapce zastavili a vyzvali ho k prokázání totožnosti. Ten však u sebe neměl žádné osobní doklady, které by jeho totožnost hodnověrně prokázaly.

Městští policisté se proto rozhodli o jeho předvedení na nedalekou služebnu Policie ČR. Mladík však odmítal nastoupit do služebního vozidla a snažil se z místa odejít. Strážníci mladíka za použití donucovacích prostředků zastavili a v poutech ho převezli na obvodní oddělení Policie ČR Čtyři Dvory. 

Přítomní policisté po ověření totožnosti mladíka potvrdili, že se skutečně jedná o sedmnáctiletého chovance diagnostického ústavu, který nedovoleně opustil zařízení téhož dne v ranních hodinách. Policisté si mladíka převzali k provedení dalších úkonů," dodala Věra Školková, tisková mluvčí městské policie.

Tisková zpráva

Štítky městská policie, hledaný, diagnostický ústav, pátrání, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ranní procházku mu velmi rychle zatrhli strážníci městské policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.