Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U Vodňan začal po nehodě hořet náklaďák. Řidič zůstal uvnitř

Tragická dopravní nehoda se stala dnes ráno na hlavní silnici u Vodňan. Podle prvotních informací měl na místě po nehodě začít hořet náklaďák. Řidič zůstal zaklíněný uvnitř. Silnice byla zprovozněna po půl 7 večer.

K nehodě mělo dojít před půl osmou na hlavní silnici I/20 u Libějovic na Strakonicku. Podle prvotních informací měl po nehodě začít hořet náklaďák. Řidič zůstal uvnitř auta, nehodu bohužel nepřežil. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

„V katastru obce Libějovice vyjel mimo silnici a narazil do stromu, který vyvrátil. Nákladní vozidlo kompletně shořelo,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Silnice bude uzavřena zhruba do 18. hodiny. Objížďka pro osobní auta vede před Libějovice. Nákladní auta musí jet přes Dívčice, Nákří Dříteň, Temelín, Číčenice a Vodňany.

„Hořící kamión byl v době příjezdu jednotek převrácený do příkopu. Na návěsu převážel harvestor. Hasiči ihned zahájili hasební práce. Po deseti minutách velitel zásahu nahlásil, že požár je pod kontrolou. Úplná likvidace požáru nastala v 7:43 hodin.
V kabině shořelého kamiónu bylo nalezeno tělo řidiče. Vyšetřování příčiny jeho smrti si převzala policie. Ta také silnici v místě nehody uzavřela. Provoz bude obnoven nejdříve v odpoledních hodinách,"
popsala tisková mluvčí hasičů Vendula Matějů


Autor: Jakub Šandera

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, Vodňany, policie, havárie, Libějovice, okres Strakonice, Dívčice, Nákří, Dříteň, Temelín, Číčenice

U Vodňan začal po nehodě hořet náklaďák. Řidič zůstal uvnitř  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.