Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič osobáku srazil cyklistu a ujel. Policisté po něm pátrají

Jindřichohradečtí kriminalisté pátrají po řidiči osobáku, který při předjíždění srazil cyklistu a z místa nehody ujel. Policisté teď po řidiči pátrají a o pomoc žádají i případné svědky události.

K nehodě došlo v neděli 28. července krátce před půl dvanáctou v ulici Na Huti, ve směru od centra Suchdola nad Lužnicí směrem na Klikov. „Neznámý řidič auta zelené barvy, pravděpodobně typu COMBI, při předjíždění před sebou jedoucího cyklisty, v nepřehledné levotočivé zatáčce, nedodržel náležitý odstup a při zařazování se před cyklistu ho ohrozil tím, že pravým zadním obrysem vozidla zachytil o přední kolo jízdního kola, následkem čehož došlo k pádu cyklisty na vozovku,“ uvedla tisková mluvčí Hana Millerová.

Řidič z místa nehody ujel. Kriminalisté po něm teď pátrají. „Pokud jste viděli, jak řidič vozu zachytil jedoucího cyklistu nebo můžete přispět k objasnění příčin a průběhu dopravní nehody, či máte kamerový záznam ze svého vozidla z předmětné události, ozvěte se jindřichohradeckým kriminalistům na tísňovou linku policie  linku 158,“ dodala mluvčí. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky nehoda, pátrání, policie, Jindřichohradecko, cyklista, Suchdol nad Lužnicí, Klikov

Řidič osobáku srazil cyklistu a ujel. Policisté po něm pátrají  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.