Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté pátrají po totožnosti dvou žen, mohou pomoci s objasněním krádeže

Českobudějovičtí policisté pátrají po totožnosti dvou žen, které by mohly pomoci s objasněním krádeže. K té došlo v jednom z obchodů v Mercury. Ženy společně navštívily jednu prodejnu v ulici Nádražní v Českých Budějovicích, kde následně došlo ke krádeži dvou dámských kabátů, kabelky, dámských šatů, košile a trika. Celková škoda, kterou neznámý pachatel způsobil, dosáhla výše bezmála 3 800 korun.

Ke krádeži došlo 7. října v dopoledních hodinách. V době, kdy ženy obchod navštívily, zmizelo zboží za bezmála 3 800 korun. „V obchodě došlo ke krádeži dvou dámských kabátů, kabelky, dámských šatů, košile a trika. Zatím neznámý pachatel je podezřelý z přestupku proti majetku,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Na kamerovém záznamu jsou zachyceny dvě ženy, které by mohly policistům k tomuto případu poskytnout potřebné informace. Obě jsou ve věku přibližně 50 let. Jedna z žen má krátké černé vlasy se světlým melírem, druhá žena má krátké černé vlasy. „Pokud ženy na snímku poznáváte, ozvěte se policistům na obvodní oddělení České Budějovice nebo přímo na linku 158. Přihlásit se mohou také samy ženy a podat policistům vysvětlení,“ dodala mluvčí. 

Foto pcr.cz

Štítky pátrání, krádež, policie, České Budějovice, obchod, Mercury

Policisté pátrají po totožnosti dvou žen, mohou pomoci s objasněním krádeže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.