Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Klíč schovaný v květináči usnadnil zloději práci, z bytu ukradl čtrnáct tisíc korun

Policisté z Blatné řeší případ vloupání. Ten je podle jejich vyjádření přímo učebnicový. Zloděj měl k lupu totiž velmi snadnou cestu a to proto, že použil klíče, které místo toho, aby je majitelé měli u sebe, nechali je na "tajných" místech.

K vloupání dob bytu v rodinném domě došlo ve středu v obci Lom na Strakonicku. Zloděj měl ale do domu snadnou cestu. Majitelé totiž klíče schovali v blízkosti dveří. „Zloděj nejprve odemkl dvířka na pozemek domu a to pomocí klíče, který byl naivně zavěšen na šňůrce z vnitřní strany dvířek. Pak našel další skrýš, tentokrát se jednalo o klíč k bytové jednotce v tomto domě. Klíč byl uložen u květináče vstupních dveří,“ popsala tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Zloděj si z bytu odnesl čtrnáct tisíc korun. Policisté na místě činu provedli potřebné úkony a nyní po pachateli trestného činu krádeže a porušování domovní svobody intenzivně pátrají.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, zloděj, policie, Strakonicko, dům, Blatná, okres Strakonice, Lom

Klíč schovaný v květináči usnadnil zloději práci, z bytu ukradl čtrnáct tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.