Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Agresor psychicky a fyzicky týral svou přítelkyni, hrozí mu až osm let ve vězení

Prachatičtí kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetiletého muže z Prachaticka. Ten měl podle policie psychicky a fyzicky týrat svou přítelkyni. Po mnoha útocích, při kterých ji bil pěstmi, kopal do ní nebo ji škrtil, skončila žena v péči lékařů s mnohačetnými poraněními. Ještě včera skončil obviněný rovnou ve výkonu trestu odnětí svobody. Za zločin týrání osoby žijící ve společném obydlí mu hrozí až osm let ve vězení.

K útokům mělo docházet v době od července do prosince letošního roku. Sedmadvacetiletý agresor žil se svojí přítelkyní ve společné domácnosti. „Vulgárně ji nadával, ponižoval, urážel a opakovaně fyzicky napadal. Po mnoha útocích, při kterých ji bil pěstmi, kopal do ní nebo ji škrtil, skončila žena v péči lékařů s mnohačetnými poraněními,“ uvedla tisková mluvčí policie Martina Joklová.

Obviněný muž své partnerce ubližoval v době, kdy na něj byla pro podobnou trestnou činnost podána u soudu obžaloba. Po posledním fyzickém napadení, ke kterému došlo v neděli, byla žena ošetřena rychlou záchrannou službou.

„Prachatičtí kriminalisté v pondělí obviněného muže zadrželi. Skončil v policejní cele. Díky opakované trestné činnosti podali kriminalisté podnět na státní zastupitelství pro vzetí obviněného do vazby. Ještě včera skončil obviněný, na základě příkazu a po přechozím jednání samosoudce, rovnou ve výkonu trestu odnětí svobody,“ dodala mluvčí. Agresorovi hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky napadení, násilí, kriminalisté, Prachaticko, okres Prachatice, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor psychicky a fyzicky týral svou přítelkyni, hrozí mu až osm let ve vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.