Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena vzala na svého přítele popelník a skleněný půllitr, trestně stíhána nebude

Dva konflikty, které skončily zraněním má na svědomí žena z Českých Velenic. Ta měla podle policie udeřit svého přítele skleněným popelníkem do hlavy. Stejný scénář se opakoval o dva týdny později. Tentokrát dostal muž skleněným půllitrem do ucha. Ani v jednom případě ale nevyhledal lékařské ošetření. Agresivní žena nebude trestně stíhána, protože muž nedal souhlas.

K prvnímu konfliktu došlo 1. prosince v podvečerních hodinách v Českých Velenicích. „Údajně podnapilá žena měla po slovní rozepři se svým přítelem vzít na konferenčním stolku položený skleněný popelník a s ním ho měla udeřit do temene hlavy. Muži způsobila tržnou ránu ve vlasové části,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová

Poškozený muž si zranění ošetřil sám. O dva týdny později se scénář opakoval. Tentokrát žena použila skleněný půllitr s uchem. S ním měla udeřit svého přítele do oblasti levého ucha. Muži způsobila tržnou ránu za uchem o délce dva centimetry, bouli a modřinu. Ani v tomto případě nevyhledal lékařskou pomoc. 

Napadený muž nakonec na svou přítelkyni podal začátkem ledna trestní oznámení. Policisté se případem začali ihned zabývat. Celou věc ale v úterý odložili, protože poškozený muž trestní oznámení stáhl. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky napadení, zranění, policie, Jindřichohradecko, popelník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vzala na svého přítele popelník a skleněný půllitr, trestně stíhána nebude  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.