Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladá řidička nabourala u Majdaleny do dvou stromů. Před jízdou vypila půl litru vína

Přes jeden a půl promile nadýchala ve čtvrtek večer mladá řidička, která havarovala u Majdaleny na Jindřichohradecku. Před jízdou totiž vypila půl litru červeného vína. Svým autem narazila do dvou stromů a vyprošťovat jí z něj museli policisté. Při nehodě se naštěstí jen lehce zranila.

K nehodě došlo ve čtvrtek před devátou hodinou večer u Majdaleny na Jindřichohradecku. Mladá řidička, která jela nejspíš příliš rychle, dostala podle policie na mokré vozovce smyk a vyjela mimo silnici, kde narazila do dvou vzrostlých stromů. „Po dopravní nehodě zůstalo vozidlo na pravém boku. Řidička vozidla Hyundai Getz byla po přeříznutí bezpečnostních pásů vyproštěna z vozidla. Při dopravní nehodě utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena do budějcké nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Policie ještě předtím podrobila mladou ženu dechové zkoušce. První výsledek ukázal více než jedna a půl promile, druhý test přes 1,4 promile. „Řidička s naměřenými hodnotami souhlasila a policistům měla sdělit, že údajně vypila 0,5 litru červeného vína,“ popsala Millerová.

Řidička je teď podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pro vlivem návykové látky. V nejbližších dnech si převezme z rukou jindřichohradeckých dopravních policistů sdělení podezření.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, krimi, policie, víno, okres Jindřichův Hradec, Hyundai Getz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička nabourala u Majdaleny do dvou stromů. Před jízdou vypila půl litru vína  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.