Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Při vážné nehodě na Českokrumlovsku se těžce zranila těhotná žena

Profesionální i dobrovolní hasiči zasahovali začátkem týdne u vážné dopravní nehody, která se stala u Mirkovic na Českokrumlovsku. Po srážce osobního auta a dodávky museli hasiči z nabouraného auta vyprostit těhotnou ženu, která utrpěla vážná zranění.

K nehodě došlo v pondělí dopoledne. „U Mirkovic se střetly osobní auto a dodávka. K nehodě byli vysláni v 9:35 hodin profesionální hasiči ze stanice Český Krumlov a dobrovolní hasiči obce Velešín,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů.

„Třiadvacetiletá řidička jela po vedlejší silnici a pravděpodobně nedala přednost dodávce, která jela po silnici hlavní,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová. Hasiči museli těhotnou ženu, která utrpěla vážná zranění, z auta vyprostit. 

Po vyproštění hasiči zajistili místo nehody a zabezpečili havarovaná auta protipožárním opatřením. „Vyteklý motorový olej pak ze silnice sanovali sorbentem. Po odtažení aut mimo komunikaci jednotky zásah ukončily závěrečným úklidem vozovky," uzavřela Matějů.

Škoda byla odhadnuta na 260 tisíc korun. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se budou zabývat dopravní policisté z Českého Krumlova. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hzsjck.cz

Štítky nehoda, krimi, hasiči, těhotenství, okres Český Krumlov, silnice, Mirkovice, Český Krumlov, Velešín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při vážné nehodě na Českokrumlovsku se těžce zranila těhotná žena  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.