Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policie řeší napadení nezletilé dívky. Útočnice ji shodily na zem a koply do hlavy

Písečtí policisté se od konce prázdnin zabývají případem napadení nezletilé dívky. U letního kina v Písku ji dvě vrstevnice shodily na zem a koply do hlavy. Napadená musela být po útoku ošetřena v nemocnici. Záznam z potyčky se objevil na internetu.

K napadení došlo podle policie poblíž letního kina v Písku. Na zveřejněném záznamu je vidět, jak jedna z útočnic chytí napadenou za vlasy a společně s druhou dívkou ji shodí na zem. Vše doprovází slovy „Co si o sobě myslíš“. I přesto, že nezletilá dívka leží na zemi, jedna z agresorek ji ještě kolenem kopne do hlavy.


Zdroj: Facebook Michal Pilný

„Napadená utrpěla zranění a byla ošetřena v nemocnici,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Dodala, že vzhledem k věku dívek musí „citlivě zvažovat zveřejňované informace“. Zdravotní stav dívky nemohla komentovat.

Z videa není jasné, co incidentu předcházelo. Podle některých svědků se ale všechny dívky měly znát a mít mezi sebou konflikt ještě před samotným napadením.

„Nešlo o první napadení“

Podle některých lidí nejde o první podobný případ. „Takovéhle chování je tady v Písku normální,“ napsal na Facebooku Michal Pilný, který zveřejnil záznam z napadení. „Mě samotného už tady přepadli jejich vrstevníci opačného pohlaví čtyřikrát podobným způsobem. Pokaždé minimálně ve třech!! A upozorňuji že jsem jen prošel okolo a neřekl ani slovo,“ dodal.

Policie ale žádná podobná napadení neeviduje. „Pro nás se jedná o ojedinělý případ. Žádné podobné potyčky hlášené nemáme. Pokud se něco takového stalo, je důležité to nahlásit,“ uvedla Ingrišová.

Celým případem se teď policie zabývá. Vyslechnuti byli podle mluvčí jak svědci, tak i samotné agresorky. „Nyní probíhají další úkony trestního řízení. Pokud byl incidentu přítomen někdo, s kým ještě policisté nemluvili, ať se sám ozve vyšetřovatelce cestou linky 158,“ uzavřela Ingrišová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž

Štítky krimi, napadení, policie, Písek, video, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie řeší napadení nezletilé dívky. Útočnice ji shodily na zem a koply do hlavy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.