Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

U Nových Hradů narazilo čelně do stromu auto. Nehodu nepřežili tři mladíci

, aktualizováno 1. listopadu 2020, 9:00

U Nových Hradů došlo krátce po půl sedmé k tragické dopravní nehodě. Po čelním nárazu do stromu zde zemřeli tři mladíci. Na vině byla podle policie pravděpodobně vysoká rychlost. Silnice byla uzavřená do pozdních nočních hodin.

K nehodě došlo na silnici II/154 u obce Byňov nedaleko Nových Hradů kolem půl sedmé. „Dvaadvacetiletý řidič vozu značky Alfa Romeo pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a povaze vozovky a po vyjetí ze silnice narazil bočně do stromu, po několika metrech následoval čelní náraz do dalšího vzrostlého stromu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Nehodu nepřežili tři mladíci ve věku 18 až 22 let. „Při příjezdu na místo záchranáři nalezli dva mladé muže, bohužel již bez známek života, oba zemřeli bezprostředně po nárazu na těžká mnohačetná poranění. Třetí mladík ještě vykazoval známky života, ale jeho zranění byla natolik vážná, že i u něj došlo k selhání základních životních funkcí. Záchranáři zraněného muže ještě několik desítek minut resuscitovali, ale i přes veškerou vynaloženou snahu zdravotníků, mladý muž svým zraněním podlehl, přímo na místě nehody,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Silnice byla kvůli vyšetřování uzavřená do pozdních nočních hodin. „Případ vyšetřují kriminalisté pro podezření ze spáchání zločinu Usmrcení z nedbalosti," uzavřel Bajcura. Vzhledem k počtu obětí jde o letošní nejtragičtější nehodu.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, Nové Hrady, strom, Alfa Romeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..Stejně tak v autě...I já a mám velké štěstí, že to vždy donesly jen plechy... jiné jsem ohrozil a škodu způsobil jen jednou a to taktéž minimální...Ale mohlo to kolikrát dopadnout mnohem hůře..Takže neodsuzuji, ale na základě těchto mých a dalších miliony zkušeností, že mlady řidič často přeceňuje své schopnosti, rád se předvádí před svými vrstevníky a pije alkohol za volantem, kdy pak své zkušenosti přeceňuje ještě více, by se mělo přistoupit k bezpečnostním opatřením, třeba například, že by řidičský průkaz mohl mít člověk už od 16 let, ale po dobu 4 nebo raději 5let by musel být každou jízdu pod dohledem staršího zkušenějšího řidiče (s platným řidičským oprávněním a aktivní jízdou min. 10let). Také by měli po těchto 4-5 letech mladí lidé méně bodů, aby, si na ně dávali pozor a tím jezdili opatrněji..

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:49Odpovědět

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..Stejně tak v autě...I já a mám velké štěstí, že to vždy donesly jen plechy... jiné jsem ohrozil a škodu způsobil jen jednou a to taktéž minimální...Ale mohlo to kolikrát dopadnout mnohem hůře..

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:43Odpovědět

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..Stejně tak v autě...I já a mám velké štěstí, že to vždy donesly jen plechy... jiné jsem ohrozil a škodu způsobil jen jednou a to taktéž minimální...

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:42Odpovědět

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..Stejně tak v autě...I já a mám velké štěstí, že to vždy donesly jen plechy... jiné jsem ohrozil a škodu způsobil jen jednou a to taktéž minimální...

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:42Odpovědět

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..Stejně tak v autě...

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:40Odpovědět

Ondřej Hahn

Asi každý z nás v mládí dělal kraviny, frajeřil a riskoval..

Pondělí, 2. listopadu 2020, 11:39Odpovědět

Klar Ka

Jan Richter...... Tipuji že i ty si byl blbecek když si byl mladý... Každopádně jednoho z kluků co nepřežil jsem měla ráda a nejen já. Všichni co bohužel už nejsou s námi měli rodiny spousty přátel. A taky měli celý život před sebou. Pokud to není osobní asi by ste neměl komentovat a pokud si potřebujete jen někde zanadavat na svět radši si najdete jiný způsob než na úkor těm co už tu s námi nejsou a nemohou nic říct.

Neděle, 1. listopadu 2020, 22:22Odpovědět

Jan Richter

Upřímnou soustras k rodinám . Alespon že je o blbečky co můžou a maj a NEzvládly to . alespon že je mín ...

Neděle, 1. listopadu 2020, 19:26Odpovědět

Lucie Lexová

Ať to bylo jakkoli je v tuto chvíli už jedno, každý kdo tu píše nechutné a supermoudré komenty si sáhněte do svědomí, že jezdíte vždy podle předpisů a nikdy jste nic neporušili, ať máte řidičák mokrý... Nebo jste zkušený řidič. Upřímnou soustrast pozůstalým.

Neděle, 1. listopadu 2020, 13:30Odpovědět

Pavel Brož

V rámci nějaké slušnosti a účty ke klukům, kteří byli dobří kamarádi a vždy se postavili za svý kamarády, by bylo nejlepší kdyby jste si podobné keci odpustili a přestali to řešit, nic tím nezměníte, upřímnou rodinám a vsem kamarádům, děkuji za kluky, za všechny kraviny a momenty co jsme zažili, už je líp kluci, držte mi nahoře místo, mám vás rád.

Neděle, 1. listopadu 2020, 12:36Odpovědět

Lojza Chytrak

V článku jsou nepřesné a zavádějící informace: "U Nových Hradů narazilo čelně do stromu auto", už z fotky je patrné a uvádí to i policejní mluvčí, že šlo o boční náraz, nikoliv o čelní. "Na vině byla podle policie pravděpodobně vysoká rychlost", tak toto je také nesmysl, opět špatná, nevhodná a nesmyslná formulace. Na vině je pravděpodobně řidič, který jel příliš rychle, ona"rychlost" za to přeci nemůže, ale řidič! Také by jste mohli napsat, že za to mohl déšť. Až nám nasněží, tak zase budou nadpisy "sníh způsoboval nehody".

Neděle, 1. listopadu 2020, 12:29Odpovědět

Martin Vyhlídal

Má to ještě mokrej řidičák 20let starou popelnici, opijou se sednou za volant a dělaj frajeřiny. Takovýhle nevyježděný nezkušený blbci nemaj na silnici co dělat, a sami se likvidoujou ještě že nesmetli nezabily jiné nevinné.

Neděle, 1. listopadu 2020, 11:11Odpovědět

Jana Dopravova

Jan Richter: Idiotům jako ty, by měli zakázat psát cokoliv na veřejné sítě. Milá drbno, alespoň z úcty k pozůstalým smaž ten nechutný komentář.

Neděle, 1. listopadu 2020, 08:24Odpovědět

U Nových Hradů narazilo čelně do stromu auto. Nehodu nepřežili tři mladíci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.