Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena z Českobudějovicka si prodejem drog přišla na více než 200 tisíc. Může jít do vezení až na deset let

Až deset let vězení hrozí ženě z Českobudějovicka, která měla během několika měsíců prodávat, ale i zdarma poskytovat několika lidem po celé republice pervitin. Celkem si prodejem vydělala více než 200 tisíc korun.

Žena z Českobudějovicka měla podle policie drogu prodávat od listopadu 2019 do července 2020. „Drogu měla žena prodávat na různých místech na území České republiky, nejvíce na jihu Čech. V nejméně 270 případech si přišla na celkovou částku 201 tisíc korun. Prodávat drogu měla nejméně šesti osobám,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Ve stejném časovém období měla žena drogu poskytovat i zdarma. Jindřichohradečtí policisté ji podezírají z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. 

„V tomto týdnu vydal policejní komisař usnesení o zahájení trestního stíhání podezřelé ženy. Ta bude v nejbližších dnech obviněna a poté trestně stíhána. V případě soudem uznané viny jí hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let nebo propadnutí majetku," dodala mluvčí Millerová.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, drogy, Českobudějovicko, okres České Budějovice, droga, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Českobudějovicka si prodejem drog přišla na více než 200 tisíc. Může jít do vezení až na deset let  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.