Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nevím, kde jsem a potřebuji zachránit, oznamoval policistům. Únos se nepotvrdil, muž jen přebral

Další kuriózní telefonát na tísňovou linku zaměstnal jihočeské policisty minulý pátek. V odpoledních hodinách se na linku policie 158 dovolal muž s tím, že neví kde je a potřebuje zachránit. To, co na první pohled mohlo působit jako únos, mělo nakonec jednodušší vysvětlení, než samotní policisté čekali.

Myslivec přišel při honu o kulovnici. Sebral mu ji jelen

Velmi kuriózní případ řešili v pátek jihočeští policisté. Jeden z myslivců, který se ten den vydal spolu s dalšími kolegy na hon, totiž přišel o svou zbraň. To by samo o sobě nebylo nijak výjimečné, pokud by ale s myslivcovou zbraní neutekl jelen.

Muž policistům oznámil, že nemůže mluvit ani chodit, je asi v nějaké chatě a neví kde. „Pak ještě zmínil nějakého Karla. Celé to znělo jako únos nebo něco podobného. Muž si také nepamatoval, jak se do zmíněné chaty dostal,“ doplnil mluvčí policie Jiří Matzner.

Policisté tedy okamžitě rozjeli pátrací akci po muži v nesnázích. „Chatu i muže našli u Malont. Rozuzlení bylo nakonec zcela obyčejné. Muž u kamaráda na chatě vypil tolik rumu, že se přivedl bezmála do kómatického stavu a po probuzení se ocitl na „jiné planetě,“ uzavřel mluvčí Matzner.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Malonty, Policie ČR, krimi, alkohol, chata

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevím, kde jsem a potřebuji zachránit, oznamoval policistům. Únos se nepotvrdil, muž jen přebral  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.