Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dvě dívky z diagnostického ústavu utekly ze společné vycházky. Pátrá po nich policie

Českobudějovičtí kriminalisté pátrají po dvou dívkách z diagnostického ústavu v Homolích. Svěřenkyně ústavu měly utéct ze společné vycházky a od té doby o nich nikdo neví. Podle policie se nejspíš budou pohybovat po krajském městě.

Hledanými dívkami jsou Eliška Zádrapová a Tereza Vošická. Obě jsou svěřenkyněmi Dětského diagnostického ústavu Homole. Zmizet měly ze společné vycházky. 

Eliška Zádrapová je 150 až 155 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, hnědé oči a dlouhé blond vlasy, které nosí česané na pěšinku. Na sobě měla dlouhý hnědý kabát ke kolenům, šedé rifle, tmavé kotníčkové boty a tmavý batoh.

Druhá dívka, Tereza Vošická je 160 až 165 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má hnědozelené oči, středně dlouhé vlasy obarvené na červeno – fialovou barvu. Na sobě měla modrou zimní bundu, černé rifle, červené sportovní boty a tmavý batoh.

„Kdo by měl poznatky k jejich pohybu, ať nás kontaktuje na kterémkoliv oddělení Policie České republiky nebo přímo na lince tísňového volání 158," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, Homole, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě dívky z diagnostického ústavu utekly ze společné vycházky. Pátrá po nich policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.