Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po muži z kamerových záznamů. Mohl by pomoci s rozluštěním případu

Táborští policisté pátrají po muži, kterého vidíte na snímku. Jeho fotografii se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně mohlo přispět k vyřešení případu. Jakékoliv informace, které mohou vést k jeho ztotožnění, může veřejnost sdělit na linku 158.

„Podle provedeného šetření se tento muž pohyboval v ranních hodinách 6. ledna tohoto roku na recepci hotelu Tábor na ulici 9. května v Táboře. Jednalo se o muže ve věku okolo 25 až 30 let, štíhlé, asi 180 centimetrů vysoké postavy, krátkých, černých vlasů. Oblečen byl do modrých riflových kalhot s kapsami na stehnech, tmavě šedé kožené bundy, pod kterou měl další bundu zelené barvy s kapucí, na nohou černé sportovní boty značky Nike,“ popsal mluvčí policie Miroslav Doubek.

Pokud poznáváte muže ze snímku, můžete se obracet na policisty na lince 158. „Vyzýváme tímto také tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům z obvodního oddělení v Táboře na telefonní lince 974 238 700, potažmo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici 212,“ uzavřel Doubek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Tábor, Policie ČR, pátrání, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z kamerových záznamů. Mohl by pomoci s rozluštěním případu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.