Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Honička ulicemi Budějc. Ujíždějící řidič naboural na křižovatce do auta, zastavil ho až strom

, aktualizováno 18. dubna 2021, 11:33

Honička jak z akčního filmu. Tak popisují svědci ranní nehodu na Lidické třídě. Muž, který měl ujíždět policii, naboural na frekventované křižovatce do jiného osobního auta a poté do stromu. Řidiče policie ihned po nehodě zadržela a zdravotníci ho převezli do nemocnice k vyšetření.

Osmatřicetiletý řidič ujížděl policii už od Včelné. Podle svědků měl v obci zajíždět i do menšich ulic. Poté se vydal směrem do města. „V prostoru křižovatky Lidická a L. M. Pařízka se plně nevěnoval řízení a narazil do osobního auto tovární značky Volkswagen Golf. Poté narazil do vzrostlého stromu v ulici L. M. Pařízka. Vzhledem k tomu, že byl řidič ve vozidle zaklíněn, z vozu se začalo kouřit a dveře se nedaly otevřít, přistoupili zasahující policisté k zákroku rozbití okénka, aby mohli zraněného řidiče včas vyprostit,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zraněného řidiče předali policisté do rukou zdravotníků, kteří ho převezli do nemocnice k vyšetření. Podle policie měl pozitivní test na návykové látky.

„Policisté v této souvislosti budou prověřovat i to, že zajištěný muž má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel a vozidlo nesplňuje technické náležitosti provozu na pozemních komunikacích,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Čtenáři Budějcké Drbny

Štítky krimi, nehoda, policie, České Budějovice, Ladislav Mikeš Pařízek, Včelná, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Salava

Je to asi 3 roky jeli jsme od nadraží k poliklinice jih,a hned na novohradecké nedal muž přednost jinému rozbil mu blatnik světlo ji dveře promáčkl a ujížděl tak jsem za nim vystřelil přítelkyně držela listek a tušku dohnali zapsali spz azavola to policiji,bohužel tohle je chování nelidské něco provedu tak s epřihlásím toj emije práce né?Tak s eopartujte a nepotkávejte takvé blby co vše rozmlátí,

Neděle, 2. května 2021, 16:50Odpovědět

Honička ulicemi Budějc. Ujíždějící řidič naboural na křižovatce do auta, zastavil ho až strom  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.