Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policejní potápěči nalezli další tělo v orlické přehradě

V orlické přehradě byly nalezeny další lidské ostatky. V uplynulých týdnech jde už o čtvrté tělo, které brněnští potápěči v přehradě nalezli. Poslední tělo patřilo muži, po kterém policisté pátrali od začátku března.

Během uplynulých týdnů prohledávali policejní potápěči orlickou přehradu kvůli muži, který měl na začátku března skokem ze Žďákovského mostu ukončit svůj život. Minulý týden se konečně podařilo tělo hledaného sebevraha najít.

„Podle podvodního sonaru se potápěči ponořili k vytypovanému předmětu, a nakonec ve středu minulý týden nalezli jeho tělo. Po vytažení na hladinu a následně na břeh nádrže předali tělo pohřební službě. Písečtí kriminalisté následně vyrozuměli kolegy z Příbrami a také příbuzné,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Šlo o čtvrté tělo, které potápěči v posledních týdnech v Orlíku objevili. Na začátku dubna informoval Matzner o nálezu tří těl. Dvoje ostatky byly ve značném stádiu rozkladu. I přesto se ale podařilo jednoho z nalezených identifikovat. Podle Matznera šlo o muže, který zmizel v roce 2004. „Byl to případ, který se léta řadil k pomníčkům,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, pátrání, Vodní nádrž Orlík, potápěč, Žďákovský most, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní potápěči nalezli další tělo v orlické přehradě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.