Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Policisté pátrají po dvojici na obrázku. Může pomoct s řešením případu

Jihočeští policisté pátrají po muži a ženě, které se podařilo zachytit na fotografii v obchodním domě v Českých Budějovicích. Dvojice by mohla podle policie poskytnout svědectví k jednomu z případů, na kterém policisté pracují. Hledaní, případně ti, kteří by muže a ženu poznali, se mohou ozvat policistům ze Sezimova Ústí.

Fotografii dvou hledaných osob se podařilo zachytit v obchodním domě Globus v Českých Budějovicích na začátku května. Ještě předtím se měla dvojice pohybovat v ulici ČSLA v Plané nad Lužnicí. Ke snímkům se policie dostala během vyšetřování případu. „Podání vysvětlení tohoto páru by zásadně přispělo k objasnění uvedeného skutku,“ uvedl mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policie žádá oba hledané, aby se přihlásili policistům v táborské Soběslavské ulici. „Zároveň žádáme každého, kdo by uvedený pár na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k jeho výskytu na Táborsku či Českobudějovicku, aby tyto informace sdělil sezimovoústeckým policistům na jejich služebně či cestou telefonní linky 974 238 730,“ dodal Doubek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, krimi, případ, České Budějovice, Sezimovo Ústí, Československá lidová armáda, Globus, Planá nad Lužnicí, okres Tábor, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po dvojici na obrázku. Může pomoct s řešením případu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.