Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie pátrá po devětatřicetileté ženě, která trpí duševní poruchou

Jihočeští policisté pátrají po devětatřicetileté ženě z Mladé Vožice, která měla v pondělí odejít ze svého bydliště. Do dnešního dne o sobě nedala nikomu vědět. Žena trpí duševní poruchou. U sebe nemá své léky ani mobilní telefon.

Pátrání po devětatřicetileté Veronice Žurjenkové vyhlásila policie na žádost její rodiny dnes ráno. Pohřešovaná měla odejít v pondělí z místa svého bydliště v Mladé Vožici a do dnešního dne o sobě nedala nikomu vědět. Žena podle policie trpí skrytou duševní poruchou a nemá u sebe své léky. Doma nechala také mobilní telefon. 

Veronika je střední postavy, vysoká 165 až 170 centimetrů. Má hnědé vlasy a hnědé oči. Na sobě by mohla mít černou mikinu, maskáčové kalhoty a na hlavě kšiltovku s maskáčovým vzorem. 

„Jakékoliv informace k výskytu či pohybu uvedené pohřešované ženy sdělte prosím mladovožickým policistům na jejich služebně či telefonní lince 974 238 720, případně přímo operačnímu středisku Policie České republiky cestou linky číslo 158," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Ohodnoť článek

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, duševní porucha, Mladá Vožice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po devětatřicetileté ženě, která trpí duševní poruchou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.