Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky včerejší tragické nehody, při níž zemřela starší cyklistka

Strakoničtí policisté pátrají po dvou mladých mužích, kteří měli včera odpoledne projíždět po cyklostezce nedaleko obce Modlešovice na Strakonicku. Oba muži by mohli pomoct s vyšetřováním tragické dopravní nehody, ke které na místě došlo.

K nehodě došlo včera kolem třetí hodiny odpoledne nedaleko obce Modlešovice na Strakonicku. Jednašedesátiletá žena jela podle policie na kole po cyklostezce směrem na obec Hajská. V tu dobu proti ní a dalšímu cyklistovi projíždělo nákladní auto. 

„Žena se pravděpodobně při míjení vozidla neudržela na své straně a spadla pod zadní kola nákladního vozidla. Padesátiletý řidič už nemohl včas zareagovat a ženu přejel. Úraz byl tak vážný, že žena na místě podlehla zraněním neslučitelných se životem,“ řekl včera večer k nehodě policejní mluvčí Milan Bajcura.

Během šetření nehody se kriminalistům podařilo zjistit, že krátce po nehodě měli po cyklostezce projíždět dva mladí muži na kolech. „Policisté by potřebovali jejich svědecké výpovědi a tímto je žádají, aby se přihlásili na Územním odboru policie Strakonice, ul. Plánkova 629 nebo na tel. č. 974 237 445 nebo 725 731 288,“ uvedla mluvčí Jaromíra Nováková.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, Strakonicko, cyklostezka, havárie, okres Strakonice, Modlešovice, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky včerejší tragické nehody, při níž zemřela starší cyklistka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.