Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Devětačtyřicetiletý řidič narazil do stromu. V nemocnici zemřel

Písečtí policisté vyšetřují od včerejšího rána tragickou dopravní nehodu, ke které došlo ve Srlíně na Písecku. Devětačtyřicetiletý řidič zde narazil do několika stromů a betonového patníku. S velmi těžkými zraněními byl převezen do nemocnice, kde později zemřel.

K nehodě došlo po jedné hodině ráno ve Srlíně na Písecku. „Devětačtyřicetiletý řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, stavu komunikace a vlastnostem nákladu, s vozem vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu, poté do betonového patníku a následně ještě do dalšího stromu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Po nárazu mělo auto podle Bajcury narazit do automobilů, které byly na místě zaparkované.

Pro těžce zraněného řidiče letěl na místo vrtulník, který ho transportoval do nemocnice. „V dopoledních hodinách přijali policisté informaci, že uvedený řidič podlehl zraněním neslučitelných se životem,“ doplnil Bajcura.

Senior nepřežil náraz do rodinného domu

Nešlo o jedinou tragickou nehodu, kterou včera policisté vyšetřovali. Po půl sedmé večer jel pětaosmdesátiletý senior v Borotíně na Táborsku a ze zatím neznámých důvodů přejel k rodinnému domu, do kterého naboural. Při nárazu utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. „Policisté v případu nařídili pitvu, která by mohla osvětlit příčiny uvedené nehody,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Od začátku tohoto týdne se již jedná o čtvrtou dopravní nehodu s tragickým koncem. V úterý zemřela na Strakonicku jednašedesátiletá cyklistka, která se při míjení nákladního vozidla pravděpodobně neudržela na kole a spadla pod zadní kola vozu. V souvislosti s tímto případem hledá policie svědky, kteří místem nehody příjížděli. 

Policie hledá svědky včerejší tragické nehody, při níž zemřela starší cyklistka

Strakoničtí policisté pátrají po dvou mladých mužích, kteří měli včera odpoledne projíždět po cyklostezce nedaleko obce Modlešovice na Strakonicku. Oba muži by mohli pomoct s vyšetřováním tragické dopravní nehody, ke které na místě došlo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, nemocnice, strom, úraz, okres Písek, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devětačtyřicetiletý řidič narazil do stromu. V nemocnici zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.