Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podle policie lidem po násilném činu u Protivína nehrozí nebezpečí

Jihočeská policie i nadále vyšetřuje násilný trestný čin, který souvisí se zapáleným vozidlem značky BMW u Protivína. Vyšetřovatelé ale veřejnost ujišťují, že lidem nehrozí žádné nebezpečí. Vyšetřovatelé zatím odmítají k případu uvést bližší podrobnosti.

„Kriminalisté jsou v terénu a pracují na případu,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Policie už dřív oznámila, že shání svědky, kteří by jí pomohli zrekonstruovat sobotní pohyb černého BMW. To se našlo 4. září večer ohořelé v lese.

Podle dnešních informací deníku Mf DNES policie v ohořelém voze našla ostatky dívky, která měla zemřít násilnou smrtí, což Matzner nechtěl komentovat.

Zapálené BMW souvisí s násilným trestným činem, tvrdí policie

Jihočeští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování případu, který souvisí se zapáleným automobilem u Protivína. Podle policie věc souvisí se závažným násilným trestným činem, bližší informace ale vyšetřovatelé neprozradili.

„Můžeme ujistit veřejnost, že lidem nehrozí nebezpečí,“ doplnil mluvčí. Deník napsal, že lidé z okolí se bojí chodit do lesa nebo pouštět děti ven. Kriminalisté stále nechtějí k případu zveřejňovat podrobnosti.

Lidé se mohou obracet na linku 158

Policie stále žádá všechny řidiče, kteří se pohybovali po trase České Budějovice – Bechyně – Bernartice – Písek – Protivín o záznam z palubních kamer vozidel. Informace od svědků vyšetřovatelé dál vítají. Vozidlo BMW 120 D s registrační značkou 6P32567 se na trase pravděpodobně pohybovalo v sobotu odpoledne mezi 12 a 19 hodinou.

Kriminalisté předpokládají, že po požáru vozidla se pachatel pohyboval pěšky v okolí Protivína a to v sobotu mezi 18 a 20 hodinou. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky kriminalita, Protivín, policie, pátrání, BMW, Mladá fronta DNES, České Budějovice, Bechyně, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podle policie lidem po násilném činu u Protivína nehrozí nebezpečí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.