Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihočeška pronajímala pokoje ženám, které poskytovaly erotické služby

Čtyřiadvacetiletá žena z Českých Budějovic měla od loňského června nabízet své prostory k erotickým službám. Pokoje si pronajímaly ženy, které v nich strávily i několik dní a majitelce platily v hotovosti. Obviněná si vydělala zhruba 100 tisíc korun.

Českobudějovičtí kriminalisté začátkem října zahájili trestní stíhání pro přečin kuplířství. „Jak kriminalisté zjistili, žena přes inzerci na různých webových stránkách, které se mimo jiné zabývají seznamováním za účelem zprostředkování sexuálního kontaktu, poskytovala prostory v jednom rodinném domě v Českých Budějovicích a také v jednom pronajatém bytě v Jindřichově Hradci,“ informovala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Vše se dělo za účelem poskytování erotických služeb. „Obviněná velmi dobře věděla, že tyto prostory poskytuje ženám za tímto konkrétním účelem. Jednalo se převážně o Češky, které na její inzerát reagovaly, ale také její nabídky využilo několik žen z jednoho státu bývalého Sovětského svazu. Ženy strávily v těchto prostorách třeba i několi dní, za které obviněná od nich v hotovosti inkasovala peníze. Jednalo se o částku cca 1 200 korun za jeden den,“ popsala Schwarzová. 

Obviněná erotické služby neposkytovala. Díky své činnosti si vydělala přibližně 100 tisíc korun. V úterý 5. září kriminalisté dotyčnou zadrželi. V prostorách, které pronajímala, bylo v tu dobu několik dívek. 

Za to, že na základě inzerce přiměla, zjednala, zlákala nebo svedla k provozování prostituce jiné ženy a inkasovala od nich peníze jí v případě prokázání viny hrozí odnětí svobody až na čtyři léta. 

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kuplířství, budějovice, ženy, erotické služby, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Sovětský svaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mira Glőckner

Strašný, co za ptákoviny se řeší a z jakéch malicherností se dělají kriminální kauzy a dál zločinci, zatím co od těch skutečnéch se mnohdy právě tímto odvrací pozornost. Je to skoro stejná lumpárna, jako stíhat starou babku za pěstování pár rostlin konopí pro úlevu od jejích neduhů a bolestí!

Čtvrtek, 7. října 2021, 16:59Odpovědět

Jihočeška pronajímala pokoje ženám, které poskytovaly erotické služby  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.