Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Strakonicku pátrají po Pavlu Liškovi. Od středy se nikomu neozval

Jihočeští policisté spolu s plzeňskými kolegy pátrají od včerejšího dne po čtyřiačtyřicetiletém Pavlu Liškovi. Ten měl ve středu odjet kolem 11 hodiny dopoledne z práce. Od té doby se ale nikomu neozval. Hledá se také jeho osobní automobil.

Pátrání po čtyřiačtyřicetiletém muži z Klatovska zveřejnili na Facebooku jeho přátelé. „Velice Vás všechny prosíme o sdílení. Máme pohřešovaného kamaráda, Pavla Lišku. Ve středu 26. ledna odjel kolem 11 hodiny z práce v Horažďovicich směrem na Strakonice. Poslední lokalizace signálu je v okolí Katovic,“ napsala na sociální sítě Renata Padevětová. Dodala, že se zároveň hledá i jeho osobní auto značky Škoda Fabie modré barvy s SPZ 3P04941.

Server iDNES.cz uvedl, že muž měl na odpoledne domluvenou schůzku s kamarádem z motokrosu, na kterou ale nedorazil. „Neměl žádné problémy, nic nenasvědčuje tomu, že by chtěl zmizet, odjet či se někde skrývat,“ řekla pro web jeho kamarádka.

„Pohřešovaný muž má u sebe veškeré svoje doklady, finanční prostředky i mobilní telefon. Poslední lokalizace mobilního telefonu byla zaznamenána dne 26.1.2022 kolem 12. hodiny v lokalitě obce Katovice, okres Strakonice a od té doby je mobil nedostupný. Muž neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě," upřesnila policejní mluvčí Eva Červenková.

Pohřešovaný muž je 176 až 178 centimetrů vysoký, střední postavy. Má černé rovné vlasy a nosí středné husté vousy. Oblečení, které by mohl mít na sobě není zatím známo. Policie po muži intenzivně pátrá. Informace, které by jim mohly pomoct, mohou lidé hlásit na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR, archiv Renaty Padevětové

Štítky krimi, pátrání, Pavel Liška, policie, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, okres Strakonice, Katovice, Strakonice, Facebook, okres Klatovy, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Strakonicku pátrají po Pavlu Liškovi. Od středy se nikomu neozval  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.