Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Žena zmizela i s léky. Psovod ji našel v bezvědomí

Několik desítek policistů včera pátralo po ženě, která opustila své bydliště na Táborsku. Na tísňovou linku to nahlásil její manžel, podle kterého zmizelo i velké množství léků. Po několika hodinách se dotyčnou podařilo vypátrat. Psovod ji našel v bezvědomí v jednom z objektů v obci Horní Střítež.

„Včera v devět hodin ráno přijal operační důstojník oznámení o pohřešované jednačtyřicetileté ženě z Mladovožicka. Oznamovatel se obával, že by jeho manželka mohla spáchat sebevraždu, neboť přišel na to, že zmizelo větší množství různých léků. Dostal i SMS, ve které o sebevraždě psala,“ popsala policejní mluvčí Lenka Pokorná

Ženu hledali několik hodin

Do pátrací akce se zapojilo zhruba 40 policistů, hasičů i dobrovolníků. Na místo vyrazil také vrtulník, který prohledával okolí Mladovožicka. Všichni ženu hledali několik hodin. 

„Krátce před půl třetí hodinou odpolední hlásil policejní psovod z Územního odboru PČR Písek, že nalezl ženu ve vážném stavu v bezvědomí v jednom z objektů v obci Horní Střítež,“ uvedla Pokorná.

Na místo dorazil lékař, který rozhodl o okamžitém transportu ženy na oddělení ARO do nemocnice.

„Touto cestou chceme vyjádřit poděkování všem zúčastněným policistům z Jihočeského a Středočeského kraje, Letecké službě ČR, zúčastněným hasičům a všem dobrovolníkům. Velký dík patří policejnímu psovodovi, který se svým psem Homerem, ženu v ohrožení života nalezl,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, pátrání, žena, muž, léky, pes, psovod, bezvědomí, Horní Střítež, okres Tábor, Česko, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena zmizela i s léky. Psovod ji našel v bezvědomí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.