Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Senior naboural pod vlivem alkoholu. Čeká ho soud

Přes jednu promile alkoholu nadýchal sedmasedmdesátiletý muž, který havaroval mezi obcemi Chrášťany a Koloměřice. Muž utrpěl zranění, se kterými musel být převezen do nemocnice. V nejbližší době ho čeká soud, před kterým stane pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

K nehodě došlo už v polovině ledna, včera ale policisté zahájili úkony trestního řízení. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Sedmasedmdesátiletý senior jel po silnici druhé třídy mezi obcemi Chrášťany a Koloměřice. „Zde nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a profilu komunikace, při projíždění levotočivé zatáčky vjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura

Přivolaní policisté provedli dechovou zkoušku, která ukázala více jak 1,1 promile alkoholu. Opakovaný test se ještě mírně zvýšil. „Muž utrpěl zranění, s kterým ho zdravotníci převezli na ošetření a v nemocnici mu na žádost dopravních policistů odebrali krev, na základě toho určili konečné množství alkoholu, a to 1,2 promile,“ okomentoval Bajcura.

Muže brzy čeká stání před soudem.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, alkohol, Koloměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior naboural pod vlivem alkoholu. Čeká ho soud  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.