Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

U Češnovic narazil autobus do dvou aut. Zranili se čtyři lidé

, aktualizováno 13. června 2022, 9:50

Dnes ráno havarovala v obci Češnovice na Českobudějovicku dvě osobní auta a autobus. Nehoda je podle policie se zraněním. Na místě se tvořily kolony a dopravu musela policie řídit kyvadlově. Omezení trvalo zhruba do deváté hodiny ráno.

K nehodě došlo v obci Češnovice na Českobudějovicku, kde do sebe narazil autobus a dvě osobní auta. „Autobus jedoucí směrem z Českých Budějovic pravděpodobně nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do osobního auta, které stálo před ním. Toto auto narazilo do před ním odbočujícím automobilem,“ popsala nehodu policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Při nehodě se lehce zranili čtyři lidé, všichni zranění cestovali v osobních autech. „Při střetu se lehce zranili tři muži a jedna dívka. Jednalo se převážně o pohmožděniny hrudníku a krční páteře. Po poskytnutí nezbytné přednemocniční neodkladné péče byli všichni transportováni na úrazovou ambulanci českobudějovické nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Dopravu na místě řídila policie. Silnice byla po deváté hodině ráno průjezdná. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Filip Matoušek

Štítky krimi, nehoda, doprava, policie, automobil, okres České Budějovice, Češnovice, havárie, Nemocnice České Budějovice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Češnovic narazil autobus do dvou aut. Zranili se čtyři lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.