Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Na jihu Čech zemřel další motorkář. Policie hledá svědky nehody

Další tragickou nehodu motorkáře vyšetřují jihočeští policisté. Dnes nad ránem zemřel na Českokrumlovsku motorkář, který ze zatím neznámých důvodů vyjel ze silnice a havaroval. Včera večer zemřel na Jindřichohradecku sedmačtyřicetiletý muž, který se na motorce srazil s osobním autem.

Informaci o havarované motorce na silnici II/157 v obci Chabičovice dostali českokrumlovští policisté po čtvrté hodině ráno. „Pětapadesátiletý řidič motocyklu značky Yamaha jel ve směru z Českého Krumlova na Kaplici a z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo vozovku, kde havaroval. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Přesné příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje. Zároveň žádá svědky, kteří nehodu viděli, aby se ozvali na telefonní číslo 974 232 254 nebo přímo na linku 158.

Během 24 hodin jde o druhou dopravní nehodu, při níž zemřel motorkář. Včera odpoledne došlo ke srážce osobního auta s motorkou na silnici II/151 ve směru z Dačic na obec Budíškovice na Jindřichohradecku. Sedmačtyřicetiletý motorkář utrpěl při srážce těžká mnohačetná poranění, se kterými byl po úspěšné resuscitaci letecky transportován do nemocnice. Tam ale zemřel. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, havárie, Česko, silnice, okres Jindřichův Hradec, okres Český Krumlov, Yamaha, Český Krumlov, Kaplice, Chabičovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihu Čech zemřel další motorkář. Policie hledá svědky nehody  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.