Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Třináctiletá dívka se nevrátila domu ke své matce. Pátrá po ní policie

Českobudějovičtí kriminalisté pátrají po třináctileté Zuzaně Foltýnové. Dívka se nevrátila domu ke své matce, kam měla povolené vycházky z dětského diagnostického ústavu v Homolích. Podle policie se nejedná o její první útěk.

Pohřešovaná Zuzana Foltýová je zhruba 165 centimetrů vysoká, střední postavy. Má hnědé oči a hnědé středně dlouhé vlasy. Na sobě měla naposledy oblečenou bílou mikinu s kapucí a nápisy, černé riflové kalhoty, černobílé tenisky Nike a modrý batoh stejné značky. 

Dívka se v pondělí 10. července nevrátila ke své matce, kam měla povolenou dovolenku z Dětského diagnostického ústavu Homole. „Do současné doby se nedostavila ani zpět do ústavu a nepodala o sobě žádnou zprávu. Dívka již byla takto několikrát pohřešovaná. Mobilní telefon, který vlastní, je vypnutý,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Podle policie by se mohla pohřešovaná pohybovat v různých českobudějovických obchodních centrech a jejich okolí mezi nezletilou mládeží. „Jakékoliv informace přijmou policisté na lince 158 nebo jakákoliv policejní služebna,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky pohřešování, pátrání, krimi, policie, Homole, Nike, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletá dívka se nevrátila domu ke své matce. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.