Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Českokrumlovsku zemřel motorkář. Čelně se srazil s autem

Dnes odpoledne došlo na Českokrumlovsku k tragické dopravní nehodě, při níž zemřel motorkář. Muži se pokusili pomoct nejprve svědci nehody, a později záchranáři. Bohužel ale neúspěšně. Těžkým zraněním na místě podlehl.

Nehoda se stala před čtvrtou hodinou odpoledne u křižovatky U tří veverek poblíž obce Rybník. Řidič motocyklu podle policie přejel do protisměru a narazil do osobního auta. Během nehody se těžce zranil motorkář. „Muž středního věku utrpěl při střetu závažná poranění. Svědkové nehody okamžitě dle pokynů operátorky linky 155 zahájili telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci, na kterou navázali záchranáři a poskytli zraněnému muži maximální resuscitační péči v plném rozsahu,“ informovala mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Muž i přes veškerou snahu zdravotníků na místě zemřel. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera byla v osobním autě zraněna řidička.

Silnice mezi Lipnem nad Vltavou a Dolním Dvořištěm je kvůli vyšetřování nehody uzavřena. Havárie na jihočeských silnicích si od začátku roku vyžádaly 27 obětí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JK, Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, motorkář, okres Český Krumlov, havárie, Lipno nad Vltavou, Dolní Dvořiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Českokrumlovsku zemřel motorkář. Čelně se srazil s autem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.