Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva muži onanovali ve městě před ženami. Hledá je policie

Českobudějovičtí policisté pátrají po dvou mužích, kteří se měli obnažovat a onanovat na veřejnosti před různými ženami. Jeden z nich si měl navíc ženy v centru města i fotit. Policie hledala svědky z fotografií, kteří by mohli s vyšetřováním pomoct. Jeden se už přihlásil.

Oba muži jsou podle policie podezřelí z výtržnictví. Jeden z nich se měl v polovině května pohybovat na stezce podél pravého břehu Vltavy, kde se obnažoval a onanoval před procházejícími ženami. Podobně se měl chovat i v dalších dnech na sídlišti Vltava. Druhý muž se měl také obnažovat a onanovat před mladistvou dívkou na cyklostezce v ulici Pražská. „Kromě toho pořizoval na náměstí Přemysla Otakara II. fotografie procházejících dívek,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Během vyšetřování se policii podařilo zachytit fotografie dvou mužů, kteří by jim mohli pomoci případy objasnit. „Pokud poznáváte osoby zachycené na zveřejněných fotografiích nebo máte k případům jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, policisty na lince tísňového volání 158, případně na telefonním čísle 974 226 700 nebo 974 226 720. Ozvat se mohou i samy osoby, které se na fotografiích poznají, a mohou policistům podat k těmto případům vysvětlení,“ komentovala dnes Schwarzová.

Krátce poté informovala, že se jeden z hledaných svědků, muž v modrém tričku, policii přihlásil. „Jeho svědecká výpověď přinesla důležité informace potřebné k dopadení pachtele trestného činu výtržnictví. Dále ale pátráme po totožnosti staršího muže s batohem, který by rovněž mohl svojí výpovědí policistům pomoci případ vyřešit," uzavřela.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, České Budějovice, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži onanovali ve městě před ženami. Hledá je policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.